mapmapmap

Více o knize

Paštiky a teriny... autoři různí/ bez autora

vyd. Ikar, A4, jako nová

Paštiky a teriny Paštiky a teriny patří již několik století do repertoáru pravého kuchařského umění. Zejména francouzští paštikáři se těšili světové proslulosti a působili na všech evropských panovnických dvorech. Klasické teriny a paštiky se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího nebo vepřového masa či drůbeže vznikly moderní předpisy také na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert dnes můžeme podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Paštiky, teriny, aspiky, galantiny a plněné páje se hodí jako bufetové pohoštění, protože je lze připravit předem. Na jedno však hostitel nesmí zapomenout: takřka vždy musí být paštiky hotové několik hodin před podáváním, aby měly čas na odležení a jejich aroma se mohlo plně rozvinout. Nezáleží na tom, zda jde o malý předkrm podávaný s pikantně sladkou cumberlandskou omáčkou nebo jako pomazánka na chléb - chutnají vždy báječně. Domácí paštiky jsou opravdu cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí pestrá lahůdková díla studené a teplé kuchyně, která lze harmonicky zařadit na delikátní jídelníček.
Rok vydání: 2008
 
 
Cena: 245  Kč s DPH
Parametry
Rok vydání:2008
Autor:... autoři různí/ bez autora
Umístění:na prodejně
 
 

Aktuálně

Novinky

Prohlédněte si naše
novinky za poslední
měsíc ...

Hledám knihu

Název knihy:
Autor:
Jiné informace o knize:
Váš e-mail:
Telefon:
Opište kód z obrázku:
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Mapa stránek: sitemap
Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz
Zpracování dat
Schovat