mapmapmap

Více o knize

Čerstvě a chutně od jara do zimyBALONOVÁ Jana

vyd. Československý spisovatel, nová

Když se podíváte do starých kuchařek, zjistíte, že se jedlo vždy to, co zrovna zrálo a rostlo. Bylo to zdravé (o tom se zas tolik nepřemýšlelo), a navíc hospodárné. Naše babičky jedly čerstvě, a co nestačily sníst, zavařily. V dnešní době, kdy letadla a kamiony křižují svět a převážejí potraviny z místa na místo, jíme nejen potraviny z jiných zeměpisných šířek, ale aby vůbec vydržely, než se dostanou k zákazníkovi, jsou chemicky ošetřené, upravené, konzervované, přibarvené a navíc chuťově doladěné. Pojďte se vrátit k tradici a zkuste jíst v souladu s přírodou. Zkuste jíst sezonně a objevte znovu tradiční druhy zeleniny a ovoce, na které se zapomnělo, a ochutnejte třeba tuřín, moruši, kdouli. U vidíte, že propadnete jejich kouzlu.
Rok vydání: 2017
 
 
Cena: 70  Kč s DPH
Parametry
Rok vydání:2017
Autor:BALONOVÁ Jana
Umístění:na prodejně
 
 

Aktuálně

Novinky

Prohlédněte si naše
novinky za poslední
měsíc ...

Hledám knihu

Název knihy:
Autor:
Jiné informace o knize:
Váš e-mail:
Telefon:
Opište kód z obrázku:
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Mapa stránek: sitemap
Tvorbu webové stránky zajistil BINARGON.cz