mapmapmap

Více o knize

Italská kuchyně. Malá škola vaření...autoři různí/ bez autora

vyd. Ikar, jako nová

Novou řadu evropských kuchyní otevíráme pohledem do italské gastronomie. Pro začátečníky, pokročilé i profesionály představujeme suroviny, místní speciality, potřebné náčiní, postupy i typické jižní receptury - špagety, fusilli, penne, pappardelle, ravioli, lasagne, pizzu, ryby, minestronu, lahodně sladké tiramisu nebo cassatu. M a l á š k o l a je kuchařkou pro všechny, kteří dosud nedrželi vařečku v ruce, a zároveň je inspirací pro zkušené kuchaře. Kromě 50 receptů vybrané kuchyně získají všichni informace o běžných kuchařských pojmech, nepostradatelném kuchyňském náčiní a nejdůležitějších způsobech přípravy jídel. M a l á š k o l a má vždy 240 stran, stejný formát a recepty vždy doplňuje série fotografií.
Rok vydání: 2002
 
 
Cena: 285  Kč s DPH
Parametry
Rok vydání:2002
Autor:...autoři různí/ bez autora
Umístění:na prodejně
 
 

Aktuálně

Novinky

Prohlédněte si naše
novinky za poslední
měsíc ...

Hledám knihu

Název knihy:
Autor:
Jiné informace o knize:
Váš e-mail:
Telefon:
Opište kód z obrázku:
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Mapa stránek: sitemap
Internetové obchody a www stránky: BINARGON.cz